Plantele- speranta sau amagire in cancer?

Plantele- speranta sau amagire in cancer?

Unele plante pot afecta terapia clasica Desi in ultima perioada au aparut tot mai multe remedii miraculoase care promit tratarea cancerului, important de stiut este ca boala are sanse mari sa fie tratata, daca este diagnosticata in fazele incipiente.

acum 85 luni (3 Sep 2014)

Leacurile din plante si-au dovedit eficienta inca din cele mai vechi timpuri in diverse probleme de sanatate.

Ele trebuie sa fie recomandate de specialistul fitoterapeut in colaborare cu medicul oncolog, sa fie administrate conform indicatiilor si sa completeze tratamentul medicamentos.

Unele plante pot afecta terapia clasica

Desi in ultima perioada au aparut tot mai multe remedii miraculoase care promit tratarea cancerului, important de stiut este ca boala are sanse mari sa fie tratata, daca este diagnosticata in fazele incipiente.

Remediile din plante sunt un aliat de incredere in lupta impotriva cancerului, doar daca sunt indicate in paralel cu tratamentul clasic (chimioterapie, radioterapie etc.).

In cartea sa "Cancerul - tratamente naturiste", specialistul in fitoterapie Eugen Giurgiu spune ca "preparatele din plante se pot asocia terapiei oncologice in orice faza a bolii, indiferent de localizarea ei sau varsta pacientului". Remediile trebuie recomandate doar de fitoterapeut, mai ales ca unele plante pot anula efecte altora, fie pot sa-si intensifice actiunea si sa afecteze terapia clasica. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro