Plangerea Elenei Udrea impotriva generalului Coldea de la SRI a fost clasata

Plangerea Elenei Udrea impotriva generalului Coldea de la SRI a fost clasata

Acuma, doar ideea ca vorbesti cu sefii SRI, cu generalul Coldea, cu George Maior, si nu-mi spui - evident ca vorbesti niste lucruri care tin de voi: de barbati, de business, de ce-oti vorbi voi acolo", a spus Elena Udrea.

acum 64 luni (12 Mar 2015)

Procurorii spun ca fostul ministru al turismului a reclamat fapte care nu au corespondent in realitate, iar acuzatiile aduse sunt generice.

Deputatul anunta, la sfarsitul lunii ianuarie, ca a depus un denunt impotriva directorului interimar al SRI, Florian Coldea, in care vorbea si despre sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. In toate interventiile sale, Elena Udrea a repetat, aproape obsesiv, ca Florian Coldea, care la acea data era director interimar al SRI, dupa demisia lui George Maior, se afla in spatele dosarelor sale, desi SRI a fost condus din 2006 si pana in urma cu cateva zile de George Maior.

Fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale a povestit, intr-un interviu pentru hotnews.ro, ca fostul sau sot, Dorin Cocos, aflat acum in arest, se intalnea cu actualul director interimar al SRI, Florian Coldea, direct la sediul institutiei. Nu, nu l-am intrebat ce cauta, pentru ca imi imaginam ca se duce, clar, sa vorbeasca cu oamenii de acolo, ca nu cred ca se ducea sa tunda iarba din curtea SRI-ului. Acuma, doar ideea ca vorbesti cu sefii SRI, cu generalul Coldea, cu George Maior, si nu-mi spui - evident ca vorbesti niste lucruri care tin de voi: de barbati, de business, de ce-oti vorbi voi acolo", a spus Elena Udrea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro