Pizza "albastra" vanduta la un supermarket din Suceava

Pizza

O suceveanca a cumparat la data de 26 ianuarie 2017, doua pachete continand pizza prefabricata si congelata anterior, de la supermarketul Lidl de peste drum de Bazarul Suceava. Alte stiri pe aceasta tema: Carne expirata, ciuperci culese din padure si alimente cu mucegai la Hanul Cotul Donului de la Timisul de Sus Cladirea fostului Palat Administrativ a fost lasata de izbeliste dupa ce s-au investit doua milioane de euro.

acum 85 luni (3 Feb 2017)

O suceveanca a cumparat la data de 26 ianuarie 2017, doua pachete continand pizza prefabricata si congelata anterior, de la supermarketul Lidl de peste drum de Bazarul Suceava.

"Cumpar deseori doua - trei astfel de blaturi, le pun in frigider, iar cand le folosesc, le mai imbogatesc cu ce am la dispozitie. M-am adresat Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor si consider ca domnii de acolo vor face verificari pentru ca astfel de produse sa nu ajunga la oameni", a declarat B.I.

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Suceava, Vasile Latis, a confirmat sesizarea si a trimis o echipa de inspectori la magazinul catre care s-a indreptat reclamatia. Erau insa oferite spre vanzare produse similare dintr-un lot nou de "pizza salami", care avea ca termen de expirare aceeasi perioada - luna septembrie a anului 2017.

"Conform interdictiei de folosire, aceste produse trebuiau sa fie pastrate in congelator, nu sa fie refrigerate (tinute in frigider, n.r.) Este posibil ca fiiind tinuta in frigider, acea , congelata si oferita spre consum la magazinul Lidl din zona Bazar, sa se fi deteriorat in mod abrupt in procesul de dezghetare pana cand cumparatorul, ce a pastrat-o in frigider, a decis sa o consume", a explicat seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului Suceava, Vasile Latis, in urma discutiilor purtate cu inspectorii OPC care au fost trimisi la magazinul Lidl mai sus mentionat.

Seful CJPC Suceava a transmis ca probele ce au fost puse la dispozitia unitatii de protectie a consumatorilor pe care o conduce la nivelul judetului Suceava vor fi trimise catre laboratoarele LAREX din Bucuresti, pentru investigatii suplimentare. De asemenea, va fi luata legatura si cu inspectorii sanitar-veterinari din cadrul DSVSA pentru a se stabili care este cauza problemelor identificate de suceveanca B.I.. Oricum, produsul cuprins de mu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro