Pitestean OBLIGAT 18 ani de stat sa plateasca PENSIE ALIMENTARA unui copil care nu era al lui

Pitestean OBLIGAT 18 ani de stat sa plateasca PENSIE ALIMENTARA unui copil care nu era al lui

Cum autoritatile comuniste nu concepeau ca un copil sa nu aiba tata, judecatorii de la Tribunalul Arges s-au conformat si au dat o sentinta socanta: Adrian Ciungu a fost obligat sa isi asume paternitatea copilului si sa-i plateasca pensie alimentara, asta in ciuda contestatiei sale, bazate pe un calcul simplu legat de momentul conceptiei si data nasterii.

acum 70 luni (10 Oct 2014)

Cum decizia este definitiva, ea trebuie pusa in practica de Finantele Publice, care trebuie sa ii vireze omului banii in cont.

A decis sa isi continue drumul ca student, dar, dupa prima sesiune, la un an de la despartire, o bomba a explodat in viata sa: fosta sa partenera a declarat ca el este tatal copilului pe care tocmai il nascuse.

Cum autoritatile comuniste nu concepeau ca un copil sa nu aiba tata, judecatorii de la Tribunalul Arges s-au conformat si au dat o sentinta socanta: Adrian Ciungu a fost obligat sa isi asume paternitatea copilului si sa-i plateasca pensie alimentara, asta in ciuda contestatiei sale, bazate pe un calcul simplu legat de momentul conceptiei si data nasterii. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro