Pink a pozat nud pentru o campanie PETA impotriva blanurilor

Pink a pozat nud pentru o campanie PETA impotriva blanurilor

Fotografia alb-negru, in care Pink rade si isi lasa la vedere impresionanta colectie de tatuaje, a fost facuta de Ruven Afanador si contine mesajul "Mai degraba m-as dezbraca decat sa port blanuri.

acum 109 luni (15 Feb 2015)

Fotografia alb-negru, in care Pink rade si isi lasa la vedere impresionanta colectie de tatuaje, a fost facuta de Ruven Afanador si contine mesajul "Mai degraba m-as dezbraca decat sa port blanuri. Cantareata, o cunoscuta activista pentru protectia animalelor, a declarat ca acestea sunt cele mai pure spirite din lume: "Animalele nu se prefac si nu-si ascund sentimentele si sunt cele mai loiale creaturi de pe Pamant." Totusi, artista a recunoscut ca in trecut a purtat de cateva ori blanuri, insa a dat asigurari ca a devenit mai inteleapta si a tras un semnal de alarma cu privire la cruzimile indurate de animale.

Imaginea campaniei anti-blanuri a PETA FOTO Ruven Afanador/ Daily Mail/ Peta "Mi-ar placea sa spun ca nu am purtat niciodata blanuri, dar, din nefericire, am trecut printr-o etapa egoista si am purtat in cateva ocazii. Sper ca persoanele care poarta blanuri sa fie muscate de fund de un animal asemanator celui a carui blana o poarta pe spinare", a declarat Pink, citata de "Daily Mail". Printre vedetele feminine care s-au dezbracat pentru campania impotriva blanurilor se numara actritele Olivia Munn, Eva Mendes si vedeta de televiziune Khloe Kardashian. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro