Pilotul John Sundahl, fostul iubit al cantaretei Britney Spears, a fost ucis de talibani

John Sundahl, in varsta de 44 de ani, zbura in apropiere de Kabul, unde lucra, atunci cand o racheta i-a lovit elicopterul. Potrivit mai multor interviuri acordate de Sundahl in acea perioada, acesta i-a fost alaturi artistei intr-o perioada foarte grea din viata ei si a convins-o sa renunte la alcool: "I-am spus: .

acum 75 luni (18 Jan 2015)

John Sundahl, in varsta de 44 de ani, zbura in apropiere de Kabul, unde lucra, atunci cand o racheta i-a lovit elicopterul. Vestea mortii fostului iubit a fost devastatoare pentru cantareata pop Britney Spears (33 de ani), cei doi avand o relatie dupa ce s-au intalnit, in 2007, la intalnirile Alcoolicilor Anonimi din Los Angeles, mai noteaza "Daily Mail".

Potrivit mai multor interviuri acordate de Sundahl in acea perioada, acesta i-a fost alaturi artistei intr-o perioada foarte grea din viata ei si a convins-o sa renunte la alcool: "I-am spus: . In ciuda faptului ca pilotul s-a mutat in Afganistan anul trecut, unde insotea demnitari in zonele de conflict, Sundahl si Spears ar fi reluat legatura in vara lui 2014, potrivit "Daily Mirror".

O sursa apropiata cantaretei a declarat ca artista este devastata, insa Spears, care are doi copii - Jayden James (opt ani) si Sean Preston (noua ani) - cu fostul sot, Kevin Ferderline, nu a comentat inca tragicul eveniment.

Corpul neinsufletit al pilotului a fost expatriat in Statele Unite ale Americii si a fost incinerat in cadrul unei ceremonii budiste desfasurate in Los Angeles. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro