Picnic cu final macabru in padurea de la Perieni. Moarte subita sub ochii copiilor

Picnic cu final macabru in padurea de la Perieni. Moarte subita sub ochii copiilor

Un batran de aproape 95 de ani (T. S-au dus cu masina (o Dacie de culoare albastra) la padurea de la Perieni, locul preferat de multi barladeni pentru petrecerea timpului liber, nefiind locuri de agrement in oras.

acum 109 luni (1 Jun 2015)

Un batran de aproape 95 de ani (T.

Duminica, 31 mai, nonagenarul a avut parte de o supriza. Fiul a vrut sa-i ofere o mica placere, aceea de a petrece cateva ore in padure, departe de zgomotul si poluarea orasului. S-au dus cu masina (o Dacie de culoare albastra) la padurea de la Perieni, locul preferat de multi barladeni pentru petrecerea timpului liber, nefiind locuri de agrement in oras. Dupa o gustare frugala, au atipit cu totii intinsi pe paturi, ascultand in surdina muzica de la radio.

Dupa mai putin de o ora de odihna, fiul a constatat ca batranul nu mai misca. In apropiere de locul unde stareau cei trei erau mai multe grupuri de petrecareti si nimeni nu si-a dat seama ce s-a intamplat pana la sosirea ambulantei.

Medicii de pe ambulanta au incercat sa-l resusciteze timp de o ora, fara reusita. Desi batranul era cunoscut cu afectiuni cardiace, simplul fapt ca a murit in padure a constituit, din punct de vedere legal, moarte suspecta.

A venit un echipaj de politie sa constate ceea ce medicii le-au comunicat deja prin telefon, ca a murit in stop cardiac. Apoi a fost nevoie de avizul medicului de familie pentru constatarea decesului. Lucru destul de greu de obtinut intr-o zi de duminica, urmata de o alta zi libera pentru bugetari. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro