Piata s-a mutat pe internet. Legumele maramuresenilor se vand online

Piata s-a mutat pe internet. Legumele maramuresenilor se vand online

Acesta a mai adaugat ca totul a plecat de la ideea de a crea o oportunitate pentru cei care nu au timp de facut piata. In prezent ferma familiei Apjok se intinde pe un hectar, dar bine proportionata: "Nu putem sa concuram la volumul de productie al fermelor mari din strainatate, dar putem sa concuram la capitolul gust si prospetime".

acum 102 luni (16 Sep 2014)

de la o idee

Familia Apjok din Coltau a venit cu o idee cel putin inedita. Nu au stat mult pe ganduri si au creat un site de unde oamenii pot sa isi comande castravetii, rosiile sau ardeii pentru a-i pregati pentru iarna. Si mi-a fost la indemana sa fac o pagina de web pentru parintii mei. Si asa mi-a venit ideea de a face un magazine online. La inceput a fost chiar ok pentru ca am creat o comunitate care au dat like la pagina si din randul lor ne-au venit primii clienti. Dupa care s-a facut reclama din vorba in vorba si asa a auzit lumea de noi", a declarat Norbert Apjok.

Acesta a mai adaugat ca totul a plecat de la ideea de a crea o oportunitate pentru cei care nu au timp de facut piata. Aceste legume provin din ferma de langa Baia Mare. Prospetimea produselor este garantata de faptul ca aducem legumele de la 12 km de Baia Mare. Acestea nu trebuie sa strabata un continent printrun camion zile intregi, iar dupa alte cateva zile de stat pe raft sa ajunga in mancare. Acest lucru poate fi benefic pentru persoanele care nu au timp sa viziteze pietele locale, sau pentru persoanele care nu pot sa care prea mult. Ba mai mult, incurajam toti baimarenii sa cumpere produse din zona noastra, indiferent de la care producator, dar sa stie sigur ca persoana/firma respectiva este producator.

Planuri de viitor

Ne gandim ca pe viitor sa cautam ferma partenera pentru produse ce nu le avem noi: fructe si produse lactate.

In prezent ferma familiei Apjok se intinde pe un hectar, dar bine proportionata: "Nu putem sa concuram la volumul de productie al fermelor mari din strainatate, dar putem sa concuram la capitolul gust si prospetime". Legumele sunt crescute cu mare pasiune, acordand mare atentie ca acestea sa fie sanatoase si gustoase. Preferam sa cultivam tipuri de legume traditionale, in general soiuri tipice zonei noastre", a adaugat Apjok. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro