Petre M. Iancu: Inconsistenta lui Trump afecteaza intreaga lume libera | ANALIZA DW

Inconsistenta lui, nu doar in materie de angajari si demiteri, ci si in domeniul convingerilor sale volatile, ca si consecventa demna de o cauza mai buna a celor ce staruie sa-l demonizeze de parca ar fi un lider totalitar, n-au cum sa nu se repercuteze negativ si asupra raporturilor SUA cu Rusia si asupra lumii libere, conduse de americani.

acum 42 luni (4 Aug 2017)

"Timpul de injumatatire a ceea credem ca reprezinta Donald Trump e tot mai scurt", releva o analiza publicata vineri de Deutsche Welle. Inconsistenta lui, nu doar in materie de angajari si demiteri, ci si in domeniul convingerilor sale volatile, ca si consecventa demna de o cauza mai buna a celor ce staruie sa-l demonizeze de parca ar fi un lider totalitar, n-au cum sa nu se repercuteze negativ si asupra raporturilor SUA cu Rusia si asupra lumii libere, conduse de americani.

Un alt fapt controversat este ca "Trump s-a opus din rasputeri mult condamnatelor sanctiuni noi impuse de Congres Moscovei, (spre iritarea Germaniei si a oficialilor Uniunii Europene) pentru imixtiuni rusesti in afacerile americane. Le-a promulgat doar in extremis, pentru ca, anemiat de criticii sai, isi vazuse prea puternic sifonata imaginea de acuzele de complicitate cu Rusia, astfel incat vetoul sau eventual l-ar fi pulverizat politic...", considera articolul publicat de Deutsche Welle. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro