Petre Daea: Nu intru in categoria celor care critica oaia seara si dimineata mananca branza

Petre Daea: Nu intru in categoria celor care critica oaia seara si dimineata mananca branza

Intru in categoria acelora care abordeaza cu seriozitate acest domeniu si pe care il gestionez cu echilibru, in asa fel incat aceasta specie, care a avut o crestere importanta in ultima perioada, sa isi pastreze ascensiunea efectivului, in asa fel incat sa putem valorifica cele 4,8 milioane hectare de pajisti din Romania care inseamna deopotriva Olanda, Belgia si Elvetia la un loc", a spus Daea la audieri.

acum 77 luni (30 Jun 2017)

"Sa stiti ca nu intru in categoria celor care critica oaia seara si dimineata mananca branza. Intru in categoria acelora care abordeaza cu seriozitate acest domeniu si pe care il gestionez cu echilibru, in asa fel incat aceasta specie, care a avut o crestere importanta in ultima perioada, sa isi pastreze ascensiunea efectivului, in asa fel incat sa putem valorifica cele 4,8 milioane hectare de pajisti din Romania care inseamna deopotriva Olanda, Belgia si Elvetia la un loc", a spus Daea la audieri.

Nu este pentru prima data cand Petre Daea isi arata aprecierea fata de oi. Langa oaie gasesti o frunza, langa frunza nu poti sa gasesti o oaie", a declarat Petre Daea, intrebat de ce oaia ar trebui sa fie simbol national. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro