Petitie pentru aducerea lui Snoop Dogg la Untold: "Snoop sa vina in Romania doar pentru ca a pus un in loc de "

Snoop Dogg, asteptat cu bratele deschide de primarul din Bogata Dupa ce Snoop Dogg a scris ca se afla in Romania, primarul comunei Bogata, Lazlo Barta, a declarat pentru Agerpres ca raperul este asteptat cu palinca de prune sau de mere si cu cioarba de moare de varza cu carne de porc. Calvin Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004).

acum 84 luni (30 Mar 2016)

"Semneaza petitia si contribuie la promocarea turismului rural"

Creatorii site-ului visitbogata.com au lansat o petitie prin care cer ajutorul internautilor pentru a-l aduce pe Snoop Dogg la Festivalul Untold. Petitia, lansata pe site-ul change.org, ii incurajeaza pe fani sa semneze pentru aducerea lui Snoop Dogg la festivalul de la Cluj-Napoca, aflat in apropierea comunei Bogata, devenita cunoscuta dupa ce raperul si-a dat check-in in mod neintentionat.

O greseala benefica Romaniei

Bogata este o comuna cu 2.000 de locuitori, devenita celebra dupa ce raperul Snoop Dogg si-a dat din greseala "check-in" pe Facebook in micuta comuna din judetul Mures, in timp ce se afla de fapt in capitala Columbiei, Bogota.

Valul viral a cuprins nu doar presa din Romania si publicatii importante din strainatate, ci a ajuns si la Snoop Dogg, care a publicat un mesaj pe Facebook in care a declarat ca ia in considerare posibilitatea de a veni in Romania si le-a recomandat admiratorilor sai de pe Twitter sa viziteze Bogata.

Snoop Dogg, asteptat cu bratele deschide de primarul din Bogata

Dupa ce Snoop Dogg a scris ca se afla in Romania, primarul comunei Bogata, Lazlo Barta, a declarat pentru Agerpres ca raperul este asteptat cu palinca de prune sau de mere si cu cioarba de moare de varza cu carne de porc. Tot el a declarat ca americanii care au venit la Bogata s-au simtit extrem de bine, asa ca raperul poate sa vina intrucat exista locuri de cazare, iar mancarea traditionala este de exceptie.

"Daca vine, il asteptam cu ciorba de moare de varza cu porc proaspat, facem si porc la protap, dar in primul rand il asteptam cu o inima deschisa si curata. La noi, la Bogata, avem si o pensiune la care urmeaza sa facem receptia finala, e o pensiune mica, de noua locuri. Este loc de cazare si pe la oameni, avem mancare buna, sanatoasa - eu sunt si producator agricol. Avem si Colina Sasu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro