Peste 70.000 de turisti se afla in acest weekend pe litoral: Mamaia si Vama Veche, cele mai aglomerate statiuni

Peste 70.000 de turisti se afla in acest weekend pe litoral: Mamaia si Vama Veche, cele mai aglomerate statiuni

"De saptamana viitoare dam startul unui carnaval de poveste, ce va avea loc in fiecare zi de joi in Mamaia si Parcul de Distractii-Sat Vacanta. Printre evenimentele care vor mai avea loc in aceasta vara se numara Mamaia Color Run, Gala Superkombat, Mamaia Strongman, Mamaia Music Awards si Mamaia Music Week, Zilele Marinei, Festivalul Antic Tomis si Parada Antica Mamaia, Sunwaves Mamaia.

acum 54 luni (10 Jul 2016)

"Estimam ca peste 70.000 de turisti se afla pe litoralul romanesc in acest weekend. Mamaia si Vama Veche au un grad de ocupare aproape de 100 la suta, iar in statiunile din sudul litoralului, Neptun, Olimp, Venus, gradul de ocupare depaseste 80 la suta", a declarat Corina Martin.

Ea a precizat ca turistii au inceput sa prefere hotelurile de trei si patru stele, scazand cererea pentru cele de doua stele.

"A scazut cererea pentru hotelurile de doua stele si a crescut cererea pentru unitatile de trei stele si patru stele.

"De saptamana viitoare dam startul unui carnaval de poveste, ce va avea loc in fiecare zi de joi in Mamaia si Parcul de Distractii-Sat Vacanta. In premiera, lansam in acest carnaval Shake Down Mania 2016, o demonstratie si invitatie la test drive Freewheel ( hoover boards), eveniment finantat din bugetul taxei de promovare Mamaia - Sat Vacanta", a spus presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii.

Printre evenimentele care vor mai avea loc in aceasta vara se numara Mamaia Color Run, Gala Superkombat, Mamaia Strongman, Mamaia Music Awards si Mamaia Music Week, Zilele Marinei, Festivalul Antic Tomis si Parada Antica Mamaia, Sunwaves Mamaia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro