Peste 4.000 de angajati ai Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au actionat, in ultimele 24 de ore, in zonele afectate de furtuni

Peste 4.000 de angajati ai Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au actionat, in ultimele 24 de ore, in zonele afectate de furtuni

De asemenea, ministrul a cerut, inca de luni, Ministerului Apelor si Padurilor si Ministerului Energiei sa desemneze cate un reprezentant cu putere de decizie in Centrul National de Conducere Integrata pentru a putea actiona de indata in sprijinul comunitatilor afectate.

acum 35 luni (4 Jul 2017)

Majoritatea interventiilor au constat in degajarea drumurilor de copaci doborati de vant si sprijin in evacuarea apei din subsolurile inundate, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, situatia din teren va fi monitorizata si coordonata in continuare prin Centrul National de Conducere Integrata pana la inlaturarea efectelor produse de vremea nefavorabila.

Marti, la ora 24,00, va expira atentionarea hidrologica de cod galben pentru 23 judete si, la ora 16,00, avertizarea hidrologica de cod portocaliu pentru 13 judete.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a solicitat inca de la debutul fenomenelor meteorologice periculoase ca intreaga situatie sa fie monitorizata la nivelul Centrului National de Conducere Integrata care functioneaza la nivelul MAI si sa se mentina legatura cu prefectii din judetele afectate pentru a fi in masura sa fie acordat sprijin imediat populatiei acolo unde situatia o impune.

De asemenea, ministrul a cerut, inca de luni, Ministerului Apelor si Padurilor si Ministerului Energiei sa desemneze cate un reprezentant cu putere de decizie in Centrul National de Conducere Integrata pentru a putea actiona de indata in sprijinul comunitatilor afectate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro