Peste 40 perchezitii in Capitala si patru judete intr-un caz de evaziune fiscala

Locuintele mai multor persoane si sediile unor firme sunt vizate miercuri dimineata de perchezitii ale politistilor intr-un caz de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de legume si fructe. La actiune participa 174 de politisti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor si specialisti criminalisti din cadrul Politiei Ilfov, sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale din cadrul Politiei Romane si Serviciului pentru Actiuni Speciale din Politia Capitalei, si din inspectoratele judetene de politie Buzau, Giurgiu si Teleorman, mai scrie Mediafax.

acum 104 luni (1 Oct 2014)

Locuintele mai multor persoane si sediile unor firme sunt vizate miercuri dimineata de perchezitii ale politistilor intr-un caz de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de legume si fructe.

Peste 170 de politisti efectueaza, miercuri dimineata, 46 de perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Ilfov, Buzau, Teleorman si Giurgiu, fiind vizate locuintele mai multor persoane banuite de evaziune fiscala, precum si sediile unor societati comerciale, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Operatiunea vizeaza probarea activitatii infractionale a mai multor persoane, cetateni romani si italieni, banuite de comiterea de ilegalitati in domeniul comercializarii de legume si fructe, cu un prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de euro.

Perchezitiile se desfasoara intr-un dosar penal inregistrat la Serviciul de Investigare a Fraudelor Ilfov, in care politistii efectueaza cercetari, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala.

La actiune participa 174 de politisti ai Serviciului de Investigare a Fraudelor si specialisti criminalisti din cadrul Politiei Ilfov, sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale din cadrul Politiei Romane si Serviciului pentru Actiuni Speciale din Politia Capitalei, si din inspectoratele judetene de politie Buzau, Giurgiu si Teleorman, mai scrie Mediafax. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro