Peste 39% din angajati fac sex cu colegii la petrecerea de Craciun: care sunt cei mai neastamparati salariati

Peste 39% din angajati fac sex cu colegii la petrecerea de Craciun: care sunt cei mai neastamparati salariati

Din punctul de vedere al functiei, cei mai multi angajati care profita de petrecerile de Craciun si fac sex cu colegii sunt managerii de top (65%), directorii (28%) si pe ultimul loc angajatii incepatori (26%).

acum 103 luni (2 Dec 2015)

Conform unui studiu realizat in Marea Britanie, 39% din angajati ajung sa faca sex cu un coleg sau o colega, chiar la petrecerea corporatista de Craciun sau imediat dupa, scrie The Independent.

Dintre angajati, cei mai predispusi la astfel de relatii ocazionale sunt cei care lucreaza in domeniile IT (63%), legal (74%) si resurse umane (56%), se arata in studiul realizat de magazinul de lenjerie intima Ann Summers. Studiul a mai aratat si care sunt locurile unde se desfasoara aceste partide ocazionale de sex intre colegi: in parcare, intr-o sala de conferinte, intr-un depozit, la birou, la cantina.

Din punctul de vedere al functiei, cei mai multi angajati care profita de petrecerile de Craciun si fac sex cu colegii sunt managerii de top (65%), directorii (28%) si pe ultimul loc angajatii incepatori (26%). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro