Peste 3.000 de oameni din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Valcea, fara curent electric din cauza zapezii

Peste 3.000 de oameni din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Valcea au ramas fara curent electric,marti seara, din cauza avariilor produse la retelele de alimentare cu electricitate ca urmare a caderilor masive de zapada, scrie Mediafax.

acum 115 luni (3 Dec 2014)

Peste 3.000 de oameni din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Valcea au ramas fara curent electric,marti seara, din cauza avariilor produse la retelele de alimentare cu electricitate ca urmare a caderilor masive de zapada, scrie Mediafax. In unele dintre aceste localitati furnizarea de energie electrica a fost afectata inca de dimineata din cauza copacilor cazuti sau a crengilor rupte sub greutatea zapezii.

Echipele de interventie au remediat pe parcursul zilei defectiunile, insa au fost situatii in care la o ora de la remedierea avariilor s-au produs unele noi pe aceleasi linii de alimentare.

Si in judetul Arges sunt probleme cu alimentarea cu energie electrica, urmare a avariilor provocate pe reteaua de alimentare a companiei CEZ de caderile masive de zapada.

Conform Prefecturii Arges, 20 de echipe de interventie ale furnizorului de electricitate se afla pe teren si lucreaza la remedierea avariilor.

In judetul Dambovita, peste 400 de consumatori nu au alimentare cu electricitate marti seara, conform datelor furnizate de Prefectura Dambovita, afectate sunt localitatile Bezdead (240 consumatori), Barbuletu (80 consunatori), Candesti (54 consumatori) si Malu cu Flori (50 consumatori nealimentati cu energie electrica).

De asemenea, in judetul Valcea chiciura formata de firele de electricitate a provocat avarii pe reteaua CEZ. Marti seara, 120 de consumatori din zona Baile Olanesti - Runcu, alti 120 de abonati din localitatea Berislavesti si 60 de familii din localitatea Vladesti nu au curent electric, potrivit datelor furnizate de reprezentantii Prefecturii Valcea ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro