Peste 26.500 de spectatori, la filmul "Magic Mike XXL"

"Magic Mike XXL" a fost regizat de laureatul Premiului Emmy, Gregory Jacobs ("Viata mea cu Liberace"), care a fost producator la "Magic Mike" precum si la multe alte filme realizate in lunga colaborare cu Steve Soderbergh.

acum 63 luni (28 Jul 2015)

In zece zile de la lansarea in Romania, filmul "Magic Mike XXL" a strans peste 26.500 de spectactori in cinematografe.

Filmul ii reuneste pe marile ecrane, pe actorii Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez si Gabriel Iglesias, vedetele care au aparut si in 2012 in filmul "Magic Mike".

"Magic Mike XXL" reia povestea lui Mike, la trei ani dupa ce a renuntat la promitatoarea sa cariera de stripper.

In drumul catre grandioasa reprezentatie, Mike si colegii lui cunosc noi personaje, redescopera vechi prietenii si invata miscari surprinzatoare, care le-ar putea schimba radical viitorul.

Distributiei i se alatura in premiera Amber Heard ("Jurnalul unui iubitor de rom"), Donald Glover ("Studenti part-time"), Stephen "tWitch" Boss ("Dansul dragostei 4: Revolutia") si Michael Strahan ("Live with Kelly and Michael"), cu Andie MacDowell ("Pe cont propriu"), Elizabeth Banks (filmele "Jocurile foamei") si Jada Pikett Smith ("Gotham").

"Magic Mike XXL" a fost regizat de laureatul Premiului Emmy, Gregory Jacobs ("Viata mea cu Liberace"), care a fost producator la "Magic Mike" precum si la multe alte filme realizate in lunga colaborare cu Steve Soderbergh. Filmul a fost produs de Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Channing Tatum si Reid Carolin, dupa un scenariu al lui Carolin. Echipa de creatie i-a mai inclus pe designerul de productie Howard Cummings si creatorul de costume Christopher Peterson. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro