Pesimism inainte de Olimpiada din 2016. Tiriac: "La Rio o sa facem ceva onorific"

Pesimism inainte de Olimpiada din 2016. Tiriac:

Ion Tiriac, impreuna cu Simona Halep si sponsosul Dedeman, au taiat pangica la doua terenuri de tenis de zgura. Am promis ca-l fac, il fac si fac si piscina olimpica si fac si Academia de Tenis, alea 20-25 de terenuri acoperite, trebuie facute, la un moment dat.

acum 64 luni (19 Sep 2015)

Ion Tiriac, impreuna cu Simona Halep si sponsosul Dedeman, au taiat pangica la doua terenuri de tenis de zgura. Ce a spus Ion Tiriac

@ Am o intalnire cu domnul ministru de la fonduri europene sa vedem cat adunam laolata cu astia care putem pune 3-4 lei si in loc sa facem un singur stadion de hochei, sa facem doua, trei sau patru.

@ N-am semanat nimic in sport, sa speram ca la Olimpiada de la Rio de Janeiro o sa facem ceva , iar daca facem ceva notabil vor fi exceptii.

@ Noi astazi incepem sa punem caramida la Otopeni, unde am terminat cu primar, cu notar, cu ministerul, si ne apucam de patinoar. Am promis ca-l fac, il fac si fac si piscina olimpica si fac si Academia de Tenis, alea 20-25 de terenuri acoperite, trebuie facute, la un moment dat.

@ Eu n-am nevoie de recunoastere, eu stiu exact cine sunt, am stiut si acum si in '90 si in '80 si in '70. Dar avand langa tine sportivi care au fost niste , sa speram ca acest exemplu va fi urmat de alti si vom avea 50.000 de terenuri de tenis in toata tara, daca nu, macar 5.000. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro