Pescarul din Bucovina care i-a impresionat pe editorii site-ului National Georgraphic: "Vreau sa ducem fotografia romaneasca in marile galerii mondiale"

Pescarul din Bucovina care i-a impresionat pe editorii site-ului National Georgraphic:

Proiecte are mai multe, dar cel mai drag ii este sa motivez lumea spre fotografie, sa incurajeze pe cel langa el sa isi depaseasca conditia, sa ia un aparat foto in mana si sa redescopere ca lumea din jurul lui este minunata.

acum 26 luni (7 Feb 2018)

Catalin Urdoi, un fotograf extrem de talentat din judetul Suceava, a obtinut o noua reusita prin intermediul fotografiilor sale. Acesta a suprins un pescar pescuind la copca, fotografia sa devenind printre favoritele editorilor site-ului celor de la National Geographic. A avut rabdarea sa ne explice in cateva cuvintele tainele pescuitului la copca, ulterior avand parte de un moment unic, cel surprins si in fotografia publicata azi, momentul in care Andrei a prins un peste prin gaura sapata in gheata. Ma bucur ca documentarea fotografica a pescuitului la copca, mi-a adus o alta publicare de catre cei de la National Geographic.

Catalin Urdoi este un fotograf freelancer din Radauti, judetul Suceava, a carui munca este extrem de apreciata in Romania si peste hotare.

Acesta considera ca cel mai minunat premiu este ca acela ca si-a gasit pacea si linistea in fotografie, bucuria de a surprinde si de a darui ce e frumos. Proiecte are mai multe, dar cel mai drag ii este sa motivez lumea spre fotografie, sa incurajeze pe cel langa el sa isi depaseasca conditia, sa ia un aparat foto in mana si sa redescopere ca lumea din jurul lui este minunata.

Alte stiri pe aceasta tema:

Ciobanasul din Bucovina care a devenit vedeta pe site-ul National Georgraphic: "Transhumanta este parte integranta a traditiei poporului nostru"

FOTO Iarna a transformat Bucovina intr-un taram de poveste. Cadre spectaculoase surprinse de un fotograf sucevean

FOTO Salina Turda vazuta prin ochii fotografului Catalin Urdoi: "Poarta spre inima Transilvaniei intregeste potentialul turistic pe care il are Romania" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro