Perversiuni si practici sexuale infioratoare intalnite de-a lungul istoriei

Perversiuni si practici sexuale infioratoare intalnite de-a lungul istoriei

Egiptenii se temeau ca femeile sa nu fie violate dupa moarte De teama ca nu cumva femeile moarte sa fie violate de cei care se ocupau de imbalsamare, egiptenii preferau sa pastreze cadavrele femeilor pana cand incepeau sa se descompuna. Intepaturile care aduc orgasmul Exista persoane care se numesc "epinglofile" si care nu pot ajunge la orgasm daca nu infig ace in pieptul partenerului cu care intretin relatii sexuale.

acum 108 luni (29 May 2015)

Barbatii care violeaza animale In anul 1948, in SUA a fost intocmit un raport despre sexualitate care a scos la iveala niste informatii alarmante. Potrivit acestuia, 65% din barbatii care locuiau la tara intretineau raporturi sexual cu animale. Tony Rafaila, pshilog cu formare in Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, Sexologie si Psihoterapie de cuplu, a explicat, pentru "Adevarul", cum se ajunge la astfel de situatii. Un cioban care sta in varf de munte are mai multe sanse sa violeze o oaie decat sa violeze o femeie. Tatal intretinea relatii sexuale cu fiica Un alt obicei ciudat care acum straneste indignare si revolta este cel care viza in urma cu multa vreme raporturile sexuale in familie. Concret, intr-un sat din Grecia exista o traditie care spunea ca tinerele virgine trebui sa intretina prima oara relatii sexuale cu propriul tata sau cu propriul unchi. Egiptenii se temeau ca femeile sa nu fie violate dupa moarte De teama ca nu cumva femeile moarte sa fie violate de cei care se ocupau de imbalsamare, egiptenii preferau sa pastreze cadavrele femeilor pana cand incepeau sa se descompuna. Rafaila povesteste ca, si in acest caz, astfel de comportamente se dezvolta in special in randul celor care au contact direct cu cadavrele.

Mumificarea partenerului

O practica sexuala cel putin controversata este reprezentata de o forma extrema de bondage (n.r.

FOTO thetomblur.tumblr.com

In timp ce unii sunt atrasi de acest "joc", altii sunt revoltati si sustin ca nu inteleg aceasta practica. Intepaturile care aduc orgasmul Exista persoane care se numesc "epinglofile" si care nu pot ajunge la orgasm daca nu infig ace in pieptul partenerului cu care intretin relatii sexuale. "Ca si in sadomasochism, totul este facut cu limita si, evident, cu acordul partenerului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro