Peronul garii unde un politist a fost omorat cu zeci de lovituri de cutit s-a transformat in loc de pelerinaj: "Pacat, pleci si nu stii daca te mai intorci acasa"

Peronul garii unde un politist a fost omorat cu zeci de lovituri de cutit s-a transformat in loc de pelerinaj:

Ioan Besa (23 ani) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat. In aceasta seara in jur de 100 de persoane au mers la Gara Burdujeni pentru a aprinde o lumanare in semn de omagiu pentru agentul sef de politie Sorin Vezeteu. Ucigasul n-a avut o problema cu agentul-sef, ci cu uniforma de politist Mesajul dur al colegilor politistului ucis la Suceava cu zeci de lovituri de cutit: "Cati mai trebuie sa murim, doamna Ministru?"

acum 30 luni (21 Jul 2017)

Ioan Besa (23 ani) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat. Acesta l-a omorat cu 40 de lovituri de cutit pe politistul Sorin Vezeteu, dupa ce si-a pus in gand sa omoare un om al legii. Atacul criminal si violent a durat 54 de secunde, timp in care nimeni din gara nu a putut interveni.

Obsesia lui Besa ar fi fost cauzata de judecatorii spanioli, care l-au comandat in doua randuri la inchisoare, ucigasul considerandu-se nedreptatit de politistii care l-au retinut in Spania.

Peronul garii, mai exact locul unde Sorin si-a dat ultima suflare a devenit loc de pelerinaj pentru colegii, cunostintele sau simpli suceveni impresionati de drama prin care trece familia sa. In aceasta seara in jur de 100 de persoane au mers la Gara Burdujeni pentru a aprinde o lumanare in semn de omagiu pentru agentul sef de politie Sorin Vezeteu. Simtim o durere mare, greu de explicat in cuvinte", a spus cu ochii in lacrimi unul dintre colegii lui Sorin Vezeteu. Ma rog ca mama lor sa fie puternica si sa fie tare pentru copii", a spus o femeie impresionata de moartea lui Sorin Vezeteu.

Si la Bucuresti, mai multi politisti au depus flori si au aprins lumanari in fata sediului Ministerulu Afacerilor Interne, in semn de omagiu pentru politistul ucis. Acesta l-a atacat pe politist cu un cutit, lovindu-l de zeci de ori in seara zilei de joi, 20 iulie. Acesta a incercat sa se apere, insa a cazut la pamant unde a continuat sa fie atacat si lovit cu un cutit de catre agresor. La fata locului au intervenit medicii SMURD, insa desi au incercat timp de o ora sa-l resusciteze pe omul legii, din nefericire au fost nevoiti sa constate decesul.

Gara Burdujeni a fost impanzita de criminalisti coordonati de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava. Dupa miezul noptii, Ioan Besa a fost transferat in Arestul IPJ Suceava, fiind retinut p... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro