Periscope si Meerkat - de ce vorbeste toata lumea de cele doua aplicatii?

Periscope si Meerkat - de ce vorbeste toata lumea de cele doua aplicatii?

De asemenea, spre deosebire de Meerkat, pe Periscope putem sa avem transmisiuni (broadcasts) private, pentru un numar limitat de oameni. In octombrie 2013, 32 de milioane de oameni s-au uitat pe platforma la finala campionatului mondial de "League of Legends". Twitch are o audienta de 55 de milioane de jocuri si e un exemplu de cum se pot face bani seriosi din transmisiunile in direct. Alte aplicatii de streaming au fost popularizate de activitatile politice si de proteste.

acum 56 luni (29 Mar 2015)

Meerkat si Periscope permit oricarui utilizator cu internet mobil sau conectat la WiFi sa transmita in direct ceea ce vede, ceea ce face sau un eveniment sportiv. Tot ce trebuie sa aveti este un telefon mobil de la Apple si internet mobil.

Meerkat e cea mai populara aplicatie de pe Twitter in momentul de fata, numerosi oameni o folosesc pentru transmisiuni. Am putut vedea cadre de dinaintea emisiunii lui Jimmy Kimmel, iar tot in retea descoperim si o serie de alte vedete. Momentan, Meerkat, dar si Periscope sunt un areal destul de ciudat. Cei mai populari utilizatori sunt vedetele sau jurnalistii de tehnologie sau utilizatori care-si prezinta viata de zi cu zi acolo.

Meerkat poate fi descarcat de aici.

Te Cum a crescut Meerkat din nimic

Meerkat a ajuns la peste 300.000 de utilizatori si creste cu 30% in fiecare zi.

E o aplicatie simpla la care te conectezi cu un cont de Twitter. Daca apasam pe Stream, transmitem in direct pe internet, iar linkul catre Meerkat e distribuit automat pe profilul nostru de Twitter. A ajuns in magazinele de aplicatii in februarie 2015 si a prins tractiune in cadrul festivalului South by Southwest din Statele Unite, unde multi oameni au folosit-o.

Astazi, pe Meerkat cel mai popular utilizator este site-ul Mashable, iar pe locul secund este realizatorul american Jimmy Fallon. Ei au cumparat compania Periscope, iar acum trei zile au lansat o aplicatie de streaming video care este asemanatoare Meerkat.

Periscope are aceleasi functionalitati ca si Meerkat, doar ca se deosebeste prin faptul ca videoclipurile nu dispar dupa transmisiune, ci raman intr-o arhiva personala pentru a le revedea.

Momentan, Periscope permite transmisiunea rapida, scrisul pe imagini, ca o burtiera si distribuirea pe Twitter. De asemenea, spre deosebire de Meerkat, pe Periscope putem sa av... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro