Performanta romancelor la Liga Campionilor, laudata la nivel inalt. Iohannis: "Felicitari handbalistelor de la CSM Bucuresti". Ciolos: "E o lectie de patriotism si munca in echipa". A fost un "meci de infarct", sustine Vasile Dincu

Performanta romancelor la Liga Campionilor, laudata la nivel inalt. Iohannis:

Presedintele Klaus Iohannis lauda performanta handbalistelor de la CSM Bucuresti intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Si premierul Dacian Ciolos a felicitat echipa pentru castigarea Ligii Campionilor la handbal, precizand ca este victoria tinerelor este "o lectie de patriotism, organizare si munca de echipa", iar vicepremierul Vasile Dincu a numit meciul handbalistelor drept un "meci de infarct".

acum 97 luni (9 May 2016)

Presedintele Klaus Iohannis lauda performanta handbalistelor de la CSM Bucuresti intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. Si premierul Dacian Ciolos a felicitat echipa pentru castigarea Ligii Campionilor la handbal, precizand ca este victoria tinerelor este "o lectie de patriotism, organizare si munca de echipa", iar vicepremierul Vasile Dincu a numit meciul handbalistelor drept un "meci de infarct". Felicitari handbalistelor de la CSM Bucuresti care, inca de la prima participare, au castigat in aceasta seara Liga Campionilor. O felicit si pe Simona Halep, care a obtinut ieri al 12-lea trofeu din cariera, dupa castigarea turneului de la Madrid. Felicitari, totodata, si lui Horia Tecau care, tot la turneul de tenis de la Madrid, a castigat titlul la dublu.

Premierul Dacian Ciolos a numit performanta handbalistelor drept o lectie de patriotism si un exemplu pentru altii. Iata ca impreuna, atunci cand stim sa muncim, cand investim cum trebuie, cand stim sa adunam talentele din capitala, din tara si din intreaga lume putem fi campioni. Este o lectie de patriotism, organizare si munca de echipa. Poate ca toti cei care au incercat sa puna pe alte coordonate complet gresite perfomanta de la Opera Nationala, unde romanii si altii au facut perfomanta internationala, ar trebui sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna. Citeste si:

+TUDOR CHIRILA spala pe jos cu MIRCEA BADEA: Este penibil si

+DEMERS SCANDALOS. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro