Perechezitii la o firma a stilistei ADINA BUZATU, intr-un dosar de evaziune si spalare de bani in care mai sunt vizati UN SCRIITOR si UN AVOCAT. Prejudiciul este imens

Cel putin 34 de perchezitii au loc, joi, in Bucuresti si alte patru judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. UPDATE: Stilista Adina Buzatu, un avocat si scriitorul Eugen Burada se afla printre suspectii din dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care politistii de investigare a criminalitatii economice si procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel (PCA) Ploiesti efectueaza, joi dimineata, perchezitii in municipiul Bucuresti si in patru judete, au declarat surse apropiate anchetei.

acum 89 luni (29 Sep 2016)

Cel putin 34 de perchezitii au loc, joi, in Bucuresti si alte patru judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. 27 de mandate de aducere vor fi puse in executare, persoanele depistate urmand a fi conduse la audieri.

UPDATE: Stilista Adina Buzatu, un avocat si scriitorul Eugen Burada se afla printre suspectii din dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care politistii de investigare a criminalitatii economice si procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel (PCA) Ploiesti efectueaza, joi dimineata, perchezitii in municipiul Bucuresti si in patru judete, au declarat surse apropiate anchetei. (sursa: Agepres)

"Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2012 - 2014, persoanele banuite ar fi creat un circuit fiscal fictiv, in vederea reducerii bazei de impozitare a sumelor datorate bugetului de stat. In fapt, persoanele in cauza, prin intermediul a 20 de societati comerciale, ar fi efectuat operatiuni bancare (retrageri de numerar) pentru acte comerciale care nu ar fi avut loc in realitate. In baza facturilor emise de firmele "fantoma", bugetul de stat a fost prejudiciat cu 37.950.712 lei, constand in impozit pe profit neconstituit si T.V.A. Mii de proprietari de masini second-hand vor fi ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro