Perchezitii la societati comerciale suspecte de infractiuni economice. Omul de afaceri Dumitru Bucsaru, in vizorul anchetatorilor

Cine este omul de afaceri Dumitru Bucsaru Dumitru Bucsaru este un om de afaceri roman cunoscut pentru investitiile facute la clubul de fotbal Unirea Urziceni si pentru lucrarile demarate in 2008 la ridicarea unui cartier urias de locuinte la marginea Bucurestiului, in comuna ilfoveana 1 Decembrie, in care a investit nu mai putin de 17 milioane de euro.

acum 96 luni (5 Mar 2015)

UPDATE Dumitru Bucsaru a fost retinut de procurori pentru 24 de ore.

Din cercetari reiese ca "in perioada 2013-2014, persoanele in cauza ar fi contractat un credit bancar, in valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinte in localitatea 1 Decembrie, judetul Ilfov, iar dupa ce au intrat in insolventa, ar fi instrainat activele, nepredandu-le lichidatorului judiciar", se arata intr-un comunicat de presa.

Cine este omul de afaceri Dumitru Bucsaru

Dumitru Bucsaru este un om de afaceri roman cunoscut pentru investitiile facute la clubul de fotbal Unirea Urziceni si pentru lucrarile demarate in 2008 la ridicarea unui cartier urias de locuinte la marginea Bucurestiului, in comuna ilfoveana 1 Decembrie, in care a investit nu mai putin de 17 milioane de euro.

Ce este bancruta

Bancruta, potrivit legii, ne trimite catre fapta debitorului persoana fizica ori a reprezentantului legal al persoanei juridice debitoare de a nu introduce sau de a introduce tardiv cererea de deschidere a procedurii insolventei. In acest ultim caz, este vorba despre un termen care il depaseste cu mai mult de 6 luni pe cel prevazut de lege de la aparitia starii de insolventa. Savarsirea infractiunii de bancruta simpla este pedepsita cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro