Perchezitii la sediul Vitalaire dupa dezvaluirile privind procesele intentate impotriva propriilor clienti

Perchezitii la sediul Vitalaire dupa dezvaluirile privind procesele intentate impotriva propriilor clienti

Surse juridice au precizat pentru ca, in aceasta dimineata, in urma perchezitiilor efectuate la o firma din Tecuci, nu mai putin de doua TIR-uri cu documente ar fi fost ridicate de organele de ancheta.

acum 84 luni (24 Nov 2016)

Dosarul instrumentat impotriva firmei Air Vitalaire Romania atinge proportii la care anchetatorii ieseni nu se asteptau. Surse juridice au precizat pentru ca, in aceasta dimineata, in urma perchezitiilor efectuate la o firma din Tecuci, nu mai putin de doua TIR-uri cu documente ar fi fost ridicate de organele de ancheta. La Iasi, perchezitii ai loc la sediul Air Liquide Vitalaire, situat in apropiere de sediul parchetelor din oras.

Ar exista suspiciuni de evaziune fiscala, au mai precizat anchetatorii ieseni, vizat fiind si avocatul iesean Dragos Bobu.

Potrivit dezvaluirilor, firma ar fi dat in judecata 3.000 de pacienti, existand suspiciuni ca ar fi folosit acte false in unele procese. De asemenea, ar exista suspiciuni si cu privire la modul in care facturile emise de firma ar fi fost inregistrate in contabilitate. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro