Perchezitii la sediul unei firme de jocuri de noroc si la persoane care ar fi organizat ilegal turnee de pocker

Perchezitii la sediul unei firme de jocuri de noroc si la persoane care ar fi organizat ilegal turnee de pocker

"Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane efectueaza perchezitii domiciliare intr-un dosar in care se fac cercetari pentru organizarea ilegala de jocuri de noroc.

acum 96 luni (10 Jul 2016)

"Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane efectueaza perchezitii domiciliare intr-un dosar in care se fac cercetari pentru organizarea ilegala de jocuri de noroc. Activitatile se desfasoara la sediul unui operator autorizat sa desfasoare activitati in domeniul jocurilor de noroc din Bucuresti si la locuintele unor persoane banuite ca ar fi organizat ilegal turnee de pocker.

La actiune participa ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, echipe de luptatori din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale si specialisti criminalisti, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro