PERCHEZITII la PSD Ploiesti. Procurorii DNA au ridicat mai multe documente

PERCHEZITII la PSD Ploiesti. Procurorii DNA au ridicat mai multe documente

Mai precis, procurorii DNA ar fi ridicat acte din dosarul in care Sebastian Ghita este acuzat de dare de mita, santaj, doua infractiuni de folosire, in mod direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, cumparare de influenta si conducerea fara permis, informeaza surse apropiate anchetei, citate de Mediafax.

acum 77 luni (16 Apr 2016)

Procurorii DNA au descins vineri dupa amiaza la sediul PSD Ploiesti, de unde au ridicat mai multe documente.

Potrivit news.ro, actiunile procurorilor vizeaza o serie de adeziuni, printre care si cea a lui Sebastian Ghita si Andrei Sava.

Din primele informatii reiese ca nu este vorba de punerea in aplicare a vreunui mandat de perchezitii, ci despre o solicitare de documente interne ale partidului. Mai precis, procurorii DNA ar fi ridicat acte din dosarul in care Sebastian Ghita este acuzat de dare de mita, santaj, doua infractiuni de folosire, in mod direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, cumparare de influenta si conducerea fara permis, informeaza surse apropiate anchetei, citate de Mediafax. Cine sunt MOGULII MEDIA ce urmau sa primeasca 50.000 de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro