Perchezitii la Primaria Targu Jiu si la locuinta edilului, intr-un dosar privind fapte de coruptie

Perchezitiile au loc in locuința sa din cartierul Vădeni, că sunt in cercetare două dosare, unul care vizează lucrările de apă și canalizare de la nivelul orașului și altul care a fost deschis in urma unei sesizări făcute in cazul achiziționării unei case de vacanțe in Ranca de către fiica și ginerele său.

acum 51 luni (19 May 2015)

Procurorii DNA fac, marţi, percheziţii la Primăria din Targu Jiu, la locuinţa primarului Florin Carciumaru şi la sediile unor firme, intr-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise in perioada 2008-2015.

"In cursul zilei de 19 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare in 6 locații situate in județul Gorj, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentand sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", potrivit unui comunicat DNA.

Perchezitiile au loc in locuința sa din cartierul Vădeni, că sunt in cercetare două dosare, unul care vizează lucrările de apă și canalizare de la nivelul orașului și altul care a fost deschis in urma unei sesizări făcute in cazul achiziționării unei case de vacanțe in Ranca de către fiica și ginerele său. procurorii au verificat filă cu filă documentele de vanzare-cumpărare a imobilului din Ranca, precum și contractele acordate de municipalitate firmei Presanitas, conform unor surse judiciare.

Anchetatorii au descins şi la sediul Aparegio, societatea care asigură alimentarea cu apă in Targu-Jiu și alte orașe din județ și care, de asemenea, a derulat mai multe contracte cu firma Presanitas, transmit aceleaşi surse. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro