Perchezitii la Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti! Un profesor a fost prins in flagrant luand mita de la studentii restantieri

Perchezitii la Facultatea de Medicina Veterinara Bucuresti! Un profesor a fost prins in flagrant luand mita de la studentii restantieri

Potrivit unui comunicat de presa emis de autoritati, cercetarile sunt efectuate in cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie-Sectia de urmarire penala si criminalistica, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de luare de mita, dare de mita, trafic de influenta si respectiv cumparare de influenta.

acum 76 luni (28 Jul 2016)

Un profesor din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti a fost prins in flagrant in timp ce primea 10.500 de lei de la un fost student pentru a-i promova pe mai multi studenti restantieri care au sustinut un examen de reexaminare, joi, 28 iulie. Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au demarat actiuni de perchezitii in acest sens.

UPDATE Este vorba de cadrele didactice universitare Sava Constantin, profesor universitar si Sava Ovidiu, asistent universitar, tata si fiu, de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.

Astazi, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul I.G.P.R au efectuat 5 perchezitii, dintre care 3 intr-un campus universitar din Bucuresti si 2 la domiciliile unor profesori banuiti de savarsirea infractiunii de luare de mita.

Un cadru didactic al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti a fost surprins de ofiterii Directiei Operatiuni Speciale a I.G.P.R in timp ce lua mita de la un fost student pentru a-i promova pe mai multi studenti restantieri.

Potrivit unui comunicat de presa emis de autoritati, cercetarile sunt efectuate in cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie-Sectia de urmarire penala si criminalistica, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de luare de mita, dare de mita, trafic de influenta si respectiv cumparare de influenta. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro