Perchezitii intr-un caz de vanzare a unor obiecte de patrimoniu

Unsprezece mandate de aducere au fost emise in acest caz, suspectii urmand sa fie audiati de procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Timisoara, fiind cercetati pentru furt calificat, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat.

acum 116 luni (20 Oct 2014)

Politistii efectueaza luni dimineata 15 perchezitii in sase judete, la persoane suspectate ca se ocupau cu vanzarea unor obiecte de patrimoniu si piese arheologice.

Conform sursei citate, actiunea vizeaza 11 persoane cu varste intre 30 si 60 de ani suspectate ca in perioada ianuarie 2013 - aprilie 2014 ar fi detinut si comercializat prin internet piese arheologice susceptibile a fi clasate in patrimoniul cultural, care ar fi fost gasite in urma unor detectii in situri arheologice situate in judetele Timis si Caras-Severin.

Unsprezece mandate de aducere au fost emise in acest caz, suspectii urmand sa fie audiati de procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Timisoara, fiind cercetati pentru furt calificat, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro