Perchezitii in patru judete si Bucuresti, la hoti care furau din TIR-uri in mers. Cum actionau infractorii

Printre infracțiunile comise, oamenii legii amintesc că, in noaptea de 20 spre 21 noiembrie, gruparea ar fi urmărit un autotren care transporta aparatură electronică și electrocasnică, pe ruta Chiajna-Timișoara, din care ar fi luat 79 de laptopuri și alte aparate electrocasnice, in valoare de 40.000 de euro.

acum 87 luni (28 Dec 2015)

Polițiștii au reținut, luni seara, zece persoane, printre care şi membri al clanului Duduianu, in urma perchezițiilor domiciliare in București, Ilfov, Ialomița, Argeș și Prahova pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate in furturi din autovehicule și talhării, informează un comunicat IPJ Ilfov citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, perchezițiile, efectuate luni dimineață, au vizat zece bărbați cu varste cuprinse intre 18 și 42 de ani care, in perioada septembrie — decembrie, ar fi comis mai multe furturi de bunuri, transportate cu autotrenuri, pe rutele naționale, prin ruperea sigiliilor și tăierea prelatei vehiculului, precum și furturi din autoturisme, prin metoda ințepării anvelopei.

Astfel, gruparea ar fi furat bunuri transportate in autotrenuri, prin ruperea sigiliilor și tăierea prelatei vehiculului, precum și furturi din autoturisme, prin metoda ințepării anvelopei, in timp ce maşinile se aflau in trafic.

Bărbaţii incadrau, in trafic, cu propriile autoturisme, maşina pe care o vizau, iar una ar fi urcat de pe capota autoturismului in autotren, pentru a fura bunuri.

Printre infracțiunile comise, oamenii legii amintesc că, in noaptea de 20 spre 21 noiembrie, gruparea ar fi urmărit un autotren care transporta aparatură electronică și electrocasnică, pe ruta Chiajna-Timișoara, din care ar fi luat 79 de laptopuri și alte aparate electrocasnice, in valoare de 40.000 de euro. De asemenea, n 28 octombrie, ei ar fi inţepat anvelopa unui autoturism, iar in momentul in care şoferul repara avaria, ar fi luat din maşină o geantă in care se aflau 3.000 de lei și 700 de euro.

Bărbaţii vor fi audiaţi la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov pentru audieri, cu propunere de arestare preventivă pentru constituirea unui grup organizat, care comitea infracțiuni, furt calificat, talhărie calificată și dare de mită. Urmărirea penală este ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro