Perchezitii in judetele Covasna si Neamt. Sunt vizate serviciile care elibereaza permise

Perchezitii in judetele Covasna si Neamt. Sunt vizate serviciile care elibereaza permise

In cursul zilei de 8 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 11 locatii situate in judetele Covasna si Neamt, dintre care doua reprezinta sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale", se arata intr-un comunicat al DNA.

acum 46 luni (8 Jun 2016)

Procurorii DNA efectueaza 11 perchezitii in judetele Covasna si Neamt, dintre care doua vizeaza sediile unor institutii publice, intr-un dosar privind fapte comise in acest an.

"Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in cursul anului 2016. In cursul zilei de 8 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 11 locatii situate in judetele Covasna si Neamt, dintre care doua reprezinta sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale", se arata intr-un comunicat al DNA. Potrivit surselor citate, procurorii fac cercetari cu privire la fapte de coruptie comise in legatura cu eliberarea unor permise.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov Citeste si:

+COINCIDENTA CIUDATA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro