Perchezitii in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov. Vizat este senatorul Lucian Iliescu, iar faptele anchetate sunt de coruptie

Perchezitii in Bucuresti, Giurgiu si Ilfov. Vizat este senatorul Lucian Iliescu, iar faptele anchetate sunt de coruptie

"In cursul zilei de 29 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 12 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice", se arata intr-un comunicat DNA.

acum 105 luni (29 May 2015)

"In cursul zilei de 29 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 12 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice", se arata intr-un comunicat DNA. Lucian Iliescu a fost primar al municipiului Giurgiu din 1996 pana in 2012, cand a obtinut un mandat de senator.

In perioada august - decembrie 2012, Lucian Iliescu a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii. Mai exact, Lucian Iliescu, candidat pentru un post de vicepresedinte in cadrul Congresului PNL l-a bruscat pe reporterul gandul, dupa ce a remarcat ca acesta il inregistreaza in timp ce foloseste o "listuta a Cooperativei" pentru a alege vicepresedintii partidului, relata la acea vreme Gandul. Lucian Iliescu nu se afla in momentul votului in cabina de vot, ci pe o masa aflata in spatiul public al Congresului.

Averea lui Lucian Iliescu In 2014 Lucian Iliescu (69 de ani) detinea un teren agricol cumparat in 2001, trei terenuri intravilane (unul cumparat, unul mostenit si unul dobandit prin "alipire") si un teren extravilan, la Fratesti, cumparat in 2008.

De asemenea, senatorul mai detinea atunci doua case - una mostenita, celalata obtinuta prin "alipire proprietate" - si un "spatiu comercial de productie", cumparat in 2011. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro