Perchezitii in Arges, intr-un dosar de CORUPTIE. Sucursala Hidroelectrica, vizata de anchetatori

UPDATE: Directorul adjunct al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges, Octavian Florian Oprea, a fost retinut, miercuri, intrucat este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita, UPDATE: Procurorii DNA Pitesti fac, miercuri, perchezitii in judetul Arges, la o sucursala a Hidroelectrica din Curtea de Arges, la Centrala Hidroenergetica CHE Noaptes si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2011-2012.

acum 101 luni (15 Jul 2015)

UPDATE: Directorul adjunct al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges, Octavian Florian Oprea, a fost retinut, miercuri, intrucat este acuzat de abuz in serviciu si luare de mita,

UPDATE: Procurorii DNA Pitesti fac, miercuri, perchezitii in judetul Arges, la o sucursala a Hidroelectrica din Curtea de Arges, la Centrala Hidroenergetica CHE Noaptes si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2011-2012.

De asemenea, se mai fac perchezitii la SC FILIALA PENTRU REPARATII SI SERVICII HIDROSERV CURTEA DE Arges SA si la locuintele suspectilor Filoftia Oprea, Octavian Florian Oprea, Stefan Vulparu si Florin Nicolae Stoian.

La nivelul sucursalei HIDROCENTRALE Curtea de Arges si SC Filiala pentru reparatii si servicii HIDROSERV Curtea de Arges SA s-au atribuit contracte de achizitii de bunuri si servicii si executie a unor lucrari privind implementarea sistemelor de monitorizare si diagnosticare a diversi parametrii destinati punerii in siguranta a instalatiilor tehnologice.

De asemenea, la nivelul sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges contractele au fost atribuite cu incalcarea procedurilor interne, contractele fiind atribuite unor societati controlate chiar de conducerea ori salariati ai celor doua societati ori persoane apropriate acestora. Oprea a acceptat promisiunea si a primit de la Stefan Vulparu, asociat in cadrul SC ASNET TELECOM SRL Curtea de Arges - pe care in fapt o controla, suma de 164.505 de lei.

Contractul atribuit nelegal de Oprea a fost pentru lucrarile privind implementarea unui sistem centralizat de baze de date si vizualizarea de parametrii offline pentru sistem online, monitorizare si diagnosticare marimi mecanice HA CHE Noaptes si implementarea unui sistem online monitorizare si diagnosticare marimi mecanice HA - CHE Noaptes.

Astfel, procurorii DNA Pitesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea un... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro