Perchezitii DNA la Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin

Perchezitii DNA la Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin

Actiunea vine dupa ce Tribunalul Timis a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 29 de zile a vicepresedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni, pentru trafic de influenta (doua acte materiale), si a dispus masura controlului judiciar pentru nepotul acestuia, Adrian Cosmin Ghiorghioni, pentru complicitate la trafic de influenta.

acum 77 luni (14 May 2015)

UPDATE Sorin Frunzaverde a declarat, pentru "Adevarul", ca perchezitiile care vizeaza Consiliul Judetean Caras-Severin si locuinta sa vizeaza "turul doi al alegerilor prezidentiale". Frunzaverde a mai spus ca nu are de ce sa-i fie teama, "cu atat mai mult cu cat in turul doi, Klaus Iohannis a obtinut in Caras-Severin un scor inferior celui obtinut la nivel national".

Conform pressalert.ro, Sorin Frunzaverde este principalul suspect al unui dosar in care este investigat pentru faptul ca, intre cele doua tururi ale alegerilor prezidentiale, ar fi facut presiuni asupra primarilor din mai multe comune din Caras Severin pentru a se asigura ca va obtine pentru Klaus Iohannis cat mai multe voturi. "Frunzaverde i-a amenintat ca nu vor mai primi bani pentru continuarea investitiilor din comune daca nu vor asigura numarul de voturi care sa-i asigure candidatului PNL castigarea alegerilor. De asemenea, in acest dosar este anchetat si omul sau de incredere, vicepresedintele CJ Caras Severin, Ionesie Ghiroghioni, care acum este in arestul Politiei Timis dupa ce, ieri, Tribunalul Timis a decis arestarea sa preventiva pe 30 de zile pentru trafic de influenta", scrie pressalert.ro.

Actiunea vine dupa ce Tribunalul Timis a decis, miercuri, arestarea preventiva pentru 29 de zile a vicepresedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin Ionesie Ghiorghioni, pentru trafic de influenta (doua acte materiale), si a dispus masura controlului judiciar pentru nepotul acestuia, Adrian Cosmin Ghiorghioni, pentru complicitate la trafic de influenta. Surse judiciare declarau ca institutia publica vizata de perchezitii este Consiliul Judetean Caras-Severin, vicepresedintele Ionesie Ghiorghioni fiind prins in flagrant in timp ce lua mita 20.000 de lei chiar in biroul sau. Banii erau pusi intr-o revista care i-a fost data lui Ghiorghioni de catre un om de afaceri.

Vom reveni cu amanunte

Citeste si: "Ayattolahul" Banatului - portretul baronului care controleaza ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro