Perchezitii DNA la resedinta lui Ioan Niculae si la InterAgro. Omul de afaceri ar fi fost implicat in "inginerii financiare"

Perchezitii DNA la resedinta lui Ioan Niculae si la InterAgro. Omul de afaceri ar fi fost implicat in

10 milioane de euro pentru promovare In Raportul de inspectie fiscala din decembrie 2012 s-ar fi consemnat faptul ca, in perioada 2008 - 2009, intre Interagro si Libarom Agri s-ar fi desfasurat mai multe tranzactii comerciale, in baza unui contract de pe 4 august 2008, care ar fi avut ca obiect "realizarea, prelucrarea si implementarea de catre prestator a unor materiale de promovare (prin presa scrisa, machete publicitare, materiale promo, imprimare) si plasarea acestora pe suporturi media". Totodata, conform acelorasi surse, perchezitii au avut loc si la fostul domiciliu al lui Niculae, actual domiciliu al Adinei Elena Niculae, situat in sectorul 1 al Capitalei, dar si la sediul social si la punctul de lucru declarate de societatea Intervitt SRL, din Teleorman, la sediul social al societatii InterAgro din Bucuresti, sectorul 2, la punctul de lucru al societatii Interagro din Zimnicea si la sediul social al Interagro din Zimnicea.

acum 108 luni (23 Jul 2015)

UPDATE Potrivit unor surse judiciare, omul de afaceri Ioan Niculae ar fi cumparat fictiv, cu 10 milioane de euro, servicii de promovare in presa scrisa, machete si materiale publicitare, care nu ar fi fost executate vreodata de prestatorul Libarom Agri, arata Mediafax.

Sursele citate au precizat ca dosarul in care s-au facut joi perchezitii la perchezitii la imobile detinute de Ioan Niculae si la firma Interagro "s-a constituit urmare a sesizarii formulate de ANAF - Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili, prin care semnala aspecte constatate in urma inspectiei fiscale efectuate la societatea comerciala Interagro".

Raportul de inspectie fiscala intocmit pe 17 decembrie 2012 vizeaza tranzactiile comerciale derulate pe circuitul Interagro - Libarom Agri si Interagro - INSOMAR Cercetari si Marketing Politic, iar cercetarile penale sunt pentru infractiunile de evaziune fiscala si spalare de bani.

Sursele citate au mai precizat ca relatia comerciala dintre Interagro si INSOMAR a facut obiectul urmaririi penale in dosarul "Mita la PSD", trimis in instanta pe 11 ianuarie 2012 si finalizat cu condamnarea definitiva la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare a lui Ioan Niculae. 10 milioane de euro pentru promovare In Raportul de inspectie fiscala din decembrie 2012 s-ar fi consemnat faptul ca, in perioada 2008 - 2009, intre Interagro si Libarom Agri s-ar fi desfasurat mai multe tranzactii comerciale, in baza unui contract de pe 4 august 2008, care ar fi avut ca obiect "realizarea, prelucrarea si implementarea de catre prestator a unor materiale de promovare (prin presa scrisa, machete publicitare, materiale promo, imprimare) si plasarea acestora pe suporturi media". In baza acestui contract, Interagro trebuia sa achite, cu titlul de onorariu, suma de 10 milioane de euro, Libarom emitand catre firma lui Ioan Niculae facturi in valoare totala de 43.131.000 de lei. "Referitor la prestatiile asumate prin contractu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro