Perchezitii DNA la Primaria Cluj-Napoca, intr-un dosar de coruptie. Sunt vizate fapte ilegale comise intre 2014 si 2016

Perchezitii DNA la Primaria Cluj-Napoca, intr-un dosar de coruptie. Sunt vizate fapte ilegale comise intre 2014 si 2016

UPDATE Procurorii DNA au intrat luni dimineata la Directia de Urbanism a Primariei Cluj-Napoca, unde, potrivit unor surse judiciare, au stat aproximativ 30 de minute si au consultat mai multe documente, scrie news.ro.

acum 44 luni (10 Oct 2016)

UPDATE 13.03 Viceprimarul Clujului Horvath Anna a declarat jurnalistilor ca procurorii DNA fac cercetari la Primarie privind posibile nereguli privind finantarea campaniei electorale din iunie 2016. Aceasta a candidat la functia de primar din partea UDMR:

"Este in curs o cercetare penala care are legatura cu posibile nereguli privind finantarea campaniei electorale din iunie 2016, unde eu am fost candidat la Primaria Cluj-Napoca. Am fost invitata pentru audieri la DNA si voi da curs acestei invitatii. Au fost perchezitii domiciliare si la cabinetul meu de viceprimar si in alte birouri din Primarie. De la domiciliul meu au fost ridicate agende personale si un calculator. (...)Toate finantarile au fost trimise la Bucuresti, au fost facute conform legii, cu donatii de la persoane fizice a caror lista este la AEP.

Ea a declarat presei ca se considera nevinovata si ca va merge in cursul zilei la audieri la DNA Cluj.

UPDATE 12.10 Procurorii DNA s-au reintors in jurul orei 11.30 la sediul Primariei Cluj-Napoca.

UPDATE Procurorii DNA au mai facut perchezitii la Primaria Cluj-Napoca in noiembrie 2015.

UPDATE Procurorii DNA au intrat luni dimineata la Directia de Urbanism a Primariei Cluj-Napoca, unde, potrivit unor surse judiciare, au stat aproximativ 30 de minute si au consultat mai multe documente, scrie news.ro. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro