Perchezitii DNA la patru SPITALE mari din Bucuresti. Ce cauta procurorii

la Spitalul Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', in biroul managerului Bogdan Păltineanu, iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie ''Prof. Carmen Orban, managerul Institutului Fundeni a declarat pentru Digi24 că la ea in birou nu este nicio percheziție și că nu știe de nicio percheziție.Orban a mai spus că i s-a solictat in diverse randuri informații din partea organelor statului.

acum 97 luni (9 Jun 2016)

Oamenii legii fac verificări cu privire la achizițiile făcute de aceste spitale. Ar fi vorba despre un prejudiciu de peste 2,6 milioane de euro, transmit surse judiciare. Bogdan Păltineanu, managerul Spitalului Bagdasar Arseni a fost adus cu mandat la DNA, in urma poerchezițiilor făcute la sediul unității spitalicești. Biroul managerului Spitalului" Bagdasar Arseni", Bogdan Păltinean este verificat de procurorii DNA. Dan Nicolae Straja şi biroul şefului de Serviciu Anatomie — Patologică — dr. la Spitalul Clinic de Urgenţă ''Bagdasar Arseni'', in biroul managerului Bogdan Păltineanu, iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie ''Prof. Dr. Alexandru Obregia'', in biroul Elenei Postolache — şef laborator şi in birourile utilizate de Serviciul Achiziţii.

O persoană a fost deja adusă la audieri la sediul DNA.

De altfel, joi dimineață, DNA face "percheziții domiciliare in 13 locații situate in municipiul București și județul Ilfov, din care patru reprezintă sediile unor instituții publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale".

Carmen Orban, managerul Institutului Fundeni a declarat pentru Digi24 că la ea in birou nu este nicio percheziție și că nu știe de nicio percheziție.Orban a mai spus că i s-a solictat in diverse randuri informații din partea organelor statului.

Laurențiu Simion, purtătorul de cuvant al Institutului Oncologic: "Pană in urmă cu zece minute, cand am verificat eu nu făcea nimeni percheziții". Reprezentantul instituției spune că s-a pus la dispoziția informațiile și documentele solicitate de autorități.

-știre in curs de actualizare- ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro