Perchezitii DNA la Autoritatea Electorala Permanenta. Sotul Anei Maria Patru a incercat sa fuga cu mai multe documente importante

Perchezitii DNA la Autoritatea Electorala Permanenta. Sotul Anei Maria Patru a incercat sa fuga cu mai multe documente importante

Casa din Voluntari a Ana Mariei Patru, sefa AEP Foto Diana Frincu UPDATE ORA 9.30 Procurorii DNA Ploiesti fac, marti dimineata, perchezitii la sediul Autoritatii Electorale Permanente, intr-un dosar care vizeaza fapte de trafic de influenta si spalare de bani, potrivit unor surse judiciare, care arata ca printre persoanele vizate este si presedintele AEP, Ana Maria Patru, arata News.ro.

acum 54 luni (15 Nov 2016)

Iata comunicatul transmis de DNA in aceasta cauza:

"Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Ploiesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciunea savarsirii, in perioada 2008 -2015, a unor infractiuni de coruptie.

In cursul diminetii de 15 noiembrie 2016, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in 4 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Valcea, din care o locatie se afla in incinta unei institutii publice, restul la domiciliile unor persoane fizice.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei .

Casa din Voluntari a Ana Mariei Patru, sefa AEP Foto Diana Frincu

UPDATE ORA 9.30 Procurorii DNA Ploiesti fac, marti dimineata, perchezitii la sediul Autoritatii Electorale Permanente, intr-un dosar care vizeaza fapte de trafic de influenta si spalare de bani, potrivit unor surse judiciare, care arata ca printre persoanele vizate este si presedintele AEP, Ana Maria Patru, arata News.ro.

Odata cu inceperea campaniei electorale, la 11 noiembrie, Autoritatea Electorala Permanenta (AEP) devine institutia catre care se indreapta ochii tuturor, in perspectiva alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie. Ancheta DNA vizeaza procedura de fraudare a procesului electoral, prin furtul de voturi. Infractiuni grave de coruptie - trafic de influenta, spalare de bani - au fost comise de functionari ai institutiei, ale caror domicilii sunt la aceasta ora verificate de investigatori.

AEP este o institutie administrativa autonoma cu personalitate juridica si cu competenta generala in materie electorala, care are misiunea de a asigura organizarea si desfasurarea alegerilor si a referendumurilor, precum si finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale, cu respectarea Constitutiei, a legii si a stan... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro