Perchezitii ale procurorilor DNA la Prefectura Suceava. Prefectul Florin Sinescu, vizat intr-un dosar de coruptie

Perchezitii ale procurorilor DNA la Prefectura Suceava. Prefectul Florin Sinescu, vizat intr-un dosar de coruptie

Firma exploateaza si debiteaza lemn, detine statie peco si atelier de tamplarie, statie de balastiera, statie de sortare, statie de beton, iar afacerile primarului au facut obiectul mai multor investigatii ale jurnalistilor locali. Alte stiri din Suceava: Tigari de contrabanda de 200.000 euro gasite intr-un camion abandonat, dupa ce fusese urmarit de politistii suceveni Cum sa pierzi 1.000 de euro in 5 minute.

acum 61 luni (20 Jan 2015)

Anchetatorii DNA au descins in biroul prefectului judetului Suceava si au solicitat Directiei Juridice mai multe documente ale institutiei. Sinescu a fost scos din sala de audiente si condus in biroul sau de la etajul al doilea al Palatului Administrativ.

Se pare ca perchezitiile au legatura cu presupuse fapte de coruptie intr-un dosar care-l vizeaza si pe primarul comunei sucevene Brodina.

Prefectul Florin Sinescu se afla in atentia procurorilor DNA in alte doua dosare, ambele in legatura cu primarul PSD al comunei Udesti, Savel Botezatu, cumatru cu presedintele PSD al Consiliului Judetean Suceava, Ioan Catalin Nechifor.

Intr-unul dintre dosare Sinescu este anchetat pentru ca nu a solicitat demiterea primarului Savel Botezatu dupa ce acesta a fost declarat, prin hotarire definitiva si irevocabila, in stare de incompatibilitate, iar al doilea vizeaza presupuse interventii ale lui Florin Sinescu si Catalin Nechifor pentru ca functionarii APIA Suceava sa aprobe in mod ilegal subventii agricole catre o asociatie de fermieri din comuna Udesti. FOTO: radiotop.ro

Procurorul sef al DNA Suceava, Mihaela Mihai, a declarat pentru Mediafax ca, simultan, au loc perchezitii si la sediul primariei comunei Brodina, unde de asemenea anchetatorii ridica mai multe documente necesare anchetei in acest dosar. Firma exploateaza si debiteaza lemn, detine statie peco si atelier de tamplarie, statie de balastiera, statie de sortare, statie de beton, iar afacerile primarului au facut obiectul mai multor investigatii ale jurnalistilor locali.

Alte stiri din Suceava:

Tigari de contrabanda de 200.000 euro gasite intr-un camion abandonat, dupa ce fusese urmarit de politistii suceveni

Cum sa pierzi 1.000 de euro in 5 minute. O femeie de 61 de ani a donat economiile unui tepar misterios cunoscut online

Fata din Su... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro