Pentru Bucuresti, PNL si PSD sunt aceeasi mizerie. Cum s-a ajuns la primarul Stefanel?

Pentru Bucuresti, PNL si PSD sunt aceeasi mizerie. Cum s-a ajuns la primarul Stefanel?

> Dupa arestarea lui Sorin Oprescu si suspendarea sa din functie a venit vremea alegerii unui primar interimar al Capitalei, motorul economic al Romaniei si orasul cu cele mai mari probleme in trafic, de poluare si spatii verzi din Europa. Am crezut ca, agatandu-se de acest post de primar interimar, partidele mari vor convinge oamenii - in aceste cateva luni - ca trebuie sa voteze cu partidul care stie sa gestioneze eficient cel mai mare si mai murdar oras al tarii dupa ce Oprescu l-a bagat in gard si i-a adus in starea de carnat din Pantelimon pana la Universitate si din Berceni pana-n Tunari.

acum 51 luni (16 Sep 2015)

>

Dupa arestarea lui Sorin Oprescu si suspendarea sa din functie a venit vremea alegerii unui primar interimar al Capitalei, motorul economic al Romaniei si orasul cu cele mai mari probleme in trafic, de poluare si spatii verzi din Europa.

Am crezut ca marile partide politice ale Romaniei, PNL si PSD, se vor bate pentru a-si impune in aceasta functie un om dintre consilierii alesi deja pentru a se asigura ca Bucurestiul nu se blocheaza complet pana in primavara, cand vor fi alegeri locale.

Am crezut ca aceste formatiuni politice imense se vor bate sa isi puna in functia de primar interimar un om capabil care sa arate ca partidele care ne vor propune echipe de primari in 2016 au solutii la marile probleme pe care Sorin Oprescu n-a stiut sa le gestioneze decat prin gargara ieftina si tupeu nemasurat.

Am crezut ca, agatandu-se de acest post de primar interimar, partidele mari vor convinge oamenii - in aceste cateva luni - ca trebuie sa voteze cu partidul care stie sa gestioneze eficient cel mai mare si mai murdar oras al tarii dupa ce Oprescu l-a bagat in gard si i-a adus in starea de carnat din Pantelimon pana la Universitate si din Berceni pana-n Tunari. Pe scurt, PNL si PSD au dezertat de la functia lor de gestionare ale interesului public si au facut loc, printr-un troc politic ordinar, celui asa-zis Interesul National via Dan Diaconescu-Direct.

Marile partide au dovedit, pe langa dispret pentru cetateanul care votase o majoritate PNL in Consiliul Primariei Generale, iar acum astepta ca aceasta majoritate sa faca ordine intr-o institutie de spagari - si o lasitate tulburatoare.

Partidele au cantarit oportunitatea politica si strategica - pe care oamenii nu dau doi bani - si au zis ca cel mai bine e sa fuga de aceasta responsabilitiate de a conduce Bucurestiul intr-o situatie de criza. Fugind de raspundere azi, PNL-ul si PSD-ul vor veni la primavara sa ne arate ce proiecte frumoase au pentru Bucures... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro