Pedeapsa unui copil prins fumand: "Dezbraca-te, in p**** ma-tii". Un afacerist care l-a filmat gol pusca

Pedeapsa unui copil prins fumand:

Radu Norocea a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, alaturi de o alta persoana, Mihai Moldovan. O prima fapta imputata lui Radu Norocea a fost plasata de procurori in data de 3 ianuarie 2015, la scurt timp dupa ce un minor de 13 ani a depus o plangere pentru lipsire de libertate. Cei doi i-au cerut victimei o garantie pentru statia de emisie receptie, ce fusese amanetata de victima, dar si echivalentul a trei zile de munca, pe motiv ca atat timp masina nu fusese folosita.

acum 75 luni (7 Jul 2017)

Radu Norocea a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, alaturi de o alta persoana, Mihai Moldovan. O prima fapta imputata lui Radu Norocea a fost plasata de procurori in data de 3 ianuarie 2015, la scurt timp dupa ce un minor de 13 ani a depus o plangere pentru lipsire de libertate.

Anchetatorii ieseni au retinut ca victima, M.M.H., si fiul lui Norocea erau vecini, colegi de scoala, dar si amici. Pe 3 ianuarie 2015, cei doi minori au stabilit de comun acord sa se intalneasca, victima venind la domiciliul lui Radu Norocea, in timp ce nici acesta, nici sotia sa nu se aflau acasa. Cei doi copii au fumat si consumat alcool, fiind gasiti de Radu Norocea cand acesta a revenit acasa.

"I-a cerut minorului persoana vatamata pe un ton amenintator sa se dezbrace de haine. Desi minorul incerca sa se indeparteze de el pentru a iesi din locuinta, inculpatul a incuiat usa de la intrare cu cheia, a dat tare volumul sonorului la sistemul audio din locuinta, cerandu-i din nou, pe un ton ridicat, amenintator si injurios minorului persoana vatamata: ", se arata in rechizitoriu.

Anchetatorii mai mentioneaza ca minorul s-a dezbracat complet, Norocea punandu-i in mana un pahar de alcool. Copilul a fost dat afara din locuinta dezbracat, Norocea aruncand-i hainele intr-o sacosa si spunandu-i "mars de aici!". De aceasta data, victima a fost un barbat, fost angajat al firmei de taximetrie la care Norocea este administrator. a precizat ca a inceput sa lucreze la Norocea din 2014, avand obligatia sa predea zilnic suma de 120 de lei din incasari.

Dupa cateva zile, Radu Norocea si cu Mihai Moldovan, seful parcului auto al firmei de taximetrie, au mers la Bogdan I. Cei doi i-au cerut victimei o garantie pentru statia de emisie receptie, ce fusese amanetata de victima, dar si echivalentul a trei zile de munca, pe motiv ca atat timp masina nu fusese folosita. Peste alte cateva... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro