Pedeapsa unui barbat care i-a dat un pumn in gura unui politist. Seful de post l-a iertat pe infractor

Pedeapsa unui barbat care i-a dat un pumn in gura unui politist. Seful de post l-a iertat pe infractor

Alin Calarasu, agent de politie in comuna Cozmesti, a fost lovit de un cetatean care fusese acuzat de furt. Cand l-a abordat pe Vo-rovei, sateanul se afla in stare avansata de ebrietate, asa ca seful de post i-ar fi spus sa se prezinte a doua zi la postul de politie, pentru a fi audiat.

acum 36 luni (9 Nov 2017)

Alin Calarasu, agent de politie in comuna Cozmesti, a fost lovit de un cetatean care fusese acuzat de furt. Inculpatul, Liviu Vorovei, a fost condamnat la sase luni de inchi-soare cu suspendare, sentinta fiind definitiva dupa ce nu a mai fost atacata de nicio parte.

In motivarea instantei se arata ca Alin Calarasu este agent de politie la Cozmesti din 2014, din ianuarie 2016 fiind sef de post. In data de 8 septembrie 2016, la orele pranzului, politistul a fost sesizat de un satean ca Vorovei ar fi sustras lemne. Cand l-a abordat pe Vo-rovei, sateanul se afla in stare avansata de ebrietate, asa ca seful de post i-ar fi spus sa se prezinte a doua zi la postul de politie, pentru a fi audiat. (...) La postul de politie s-a deplasat un echipaj SMURD care a acord ingrijiri medicale inculpatului Vorovei Li-viu, acesta refuzand sa fie transportat la spital, astfel incat a fost condus cu autospeciala la domici-liul sau. In timpul procesului, agentul de po-litie nu a solicitat daune de la agresorul sau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro