Pedeapsa pentru recidivistul care si-a violat mama, surorile si nepoata, dupa jumatate din viata petrecuta in temnita

Pedeapsa pentru recidivistul care si-a violat mama, surorile si nepoata, dupa jumatate din viata petrecuta in temnita

Potrivit anchetatorilor, inculpatul a profitat de faptul ca partenerul de viata al surorii sale a plecat de acasa si s-a napustit asupra femeii fara sa tina cont de starea precara de sanatate a acesteia, care nu poate respira decat cu un aparat special.

acum 16 luni (19 Apr 2018)

Judecatoria Petrosani l-a condamnat la noua ani de inchisoare pe Alin Bezna, un recidivist din Petrosani care in ianuarie 2018 si-a violat sora bolnava, imobilizata la pat. Magistratii i-au dat sapte ani de inchisoare pentru viol, pedeapsa la care i s-au mai adaugat 763 de zile ramase neexecutate dintr-o condamnare mai veche, pentru violarea mamei sale.

Alin Bezna a petrecut ultimii 20 de ani mai mult in inchisoare, dupa savarsirea unor infractiuni grave. A fost eliberat conditionat septembrie anul trecut, dupa isparsirea unei condamnari pentru violarea mamei sale, iar in ianuarie 2018 a fost arestat din nou, dupa ce si-a amenintat sora, bolnava, cu moartea si a violat-o. In ianuarie 1998, a ucis cu mai multe lovituri de cutit un tanar din Lupeni, cu care bause impreuna. In octombrie 2002 si-a violat si sora mai mica, in varsta de 14 ani, dupa ce a obligat-o sa o insoteasca intr-o cladire parasita.

In 2012, la scurt timp dupa ce a fost eliberat din inchisoare, Bezna si-a violat mama, in varsta de 57 de ani. A fost eliberat cinci ani mai tarziu, pentru buna purtare si s-a intors in Lupeni pentru a se rabuna pe cealalta sora a sa. Potrivit anchetatorilor, inculpatul a profitat de faptul ca partenerul de viata al surorii sale a plecat de acasa si s-a napustit asupra femeii fara sa tina cont de starea precara de sanatate a acesteia, care nu poate respira decat cu un aparat special. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro