Pedeapsa avocatului care, aproape de coma, a omorat doi oameni conducand cu 150 de km/h in oras. Filmul accidentului

Pedeapsa avocatului care, aproape de coma, a omorat doi oameni conducand cu 150 de km/h in oras. Filmul accidentului

De altfel, viteza extrem de mare, de aproximativ 155 de kilometri la ora, a facut ca masina in care se afla avocatul si iubita sa sa se opreasca intr-un copac de la o distanta de 200 de metri de locul accidentului. Zona in care se afla masa la care a baut Victor Axinte nu era supravegheata video insa anchetatorii au obtinut nota de plata de la masa, care continea: 250 ml tuica, 100 ml Campari, 50 ml Jim Beam, 3 litri de vin Sauvignon Blanc, 4 litri de vin Busuioaca de Bohotin, 500 de ml vin Merlot.

acum 36 luni (21 Nov 2017)

Axinte, un tanar avocat din Iasi, a fost condamnat la 5 ani si 10 luni de inchisoare cu executare, el fiind deja incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi. El este acuzat de moartea a doi tineri, dupa ce a provocat un accident rutier grav de a avut loc in primavara acestui an in Iasi.

In rechizitoriu se mentioneaza ca, in data de 22 martie, in jurul orei 19.00, Victor Ion Axinte s-a deplasat catre Pensiunea "La Cumatru" din Bucium, alaturi de iubita sa, Daniela Celpan si un alt cuplu, sotii George si Elena T. Avocatul Victor Ion Axinte a spus la audieri ca a baut 5-6 pahare cu vin si acelea in combinatie cu apa minerala, luand apoi decizia de a merge cu masina personala spre domiciliul din Pacurari. In rechizitoriu se mentioneaza ca, inainte de a lovi fatal masina in care se afla Lucian Vieriu si Alexandra Viliche, avocatul nu a "schitat niciun gest de franare". De altfel, viteza extrem de mare, de aproximativ 155 de kilometri la ora, a facut ca masina in care se afla avocatul si iubita sa sa se opreasca intr-un copac de la o distanta de 200 de metri de locul accidentului.

Dupa minutul 1.00 este surprins momentul impactului SURSA: Ziarul de Iasi

Avocatul a acuzat ca nu-si aduce aminte accidentul

"Inculpatul Axinte Victor Ion a recunoscut doar in mod indirect conducerea autoturismului implicat in accidentul mortal de circulatie, afirmand ca nu mai tine minte nimic din momentul in care se afla in incinta restaurantului unde a petrecut. In cuprinsul declaratiei, inculpatul a sustinut ca nu mai stie ce s-a intamplat, nu mai are nicio amintire, nu stie cum a ajuns la volanul autoturismului sau si nu-si poate explica nici viteza autoturismului si nici producerea accidentului", se arata in rechizitoriu. Zona in care se afla masa la care a baut Victor Axinte nu era supravegheata video insa anchetatorii au obtinut nota de plata de la masa, care continea: 250 m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro