PEDALEAZA PENTRU O CAUZA NOBILA! Prima editie de "CICLATON" - 650 de kilometri, 12 orase

PEDALEAZA PENTRU O CAUZA NOBILA! Prima editie de

Pasionatii de ciclism vor parcurge un traseu de 650 de kilometri, trecand prin 12 orase. Timp de 5 zile, participantii vor strabate pe bicicleta un traseu de 650 de km, trecand prin 12 orase, pentru a sustine una dintre cele 3 cauze educationale inscrise: programul "Si eu vreau la scoala" al SOS Satele Copiilor Cisnadie, "Da-ti pasiunea mai departe!", parte din programul educational "Ajungem Mari" al Asociatiei Lindenfeld, sau "Media Lab", un proiect al Universitatii Alternative.

acum 118 luni (2 Oct 2014)

Pasionatii de ciclism vor parcurge un traseu de 650 de kilometri, trecand prin 12 orase. Ciclaton va aduce impreuna oameni pasionati de mersul pe bicicleta si sustinatori inimosi, in jurul unor proiecte care propun un sistem de valori centrat pe ideea ca educatia imbogateste. Cauzele competitiei pot fi sustinute de publicul larg prin contributii raportate la numarul de batai de inima a biciclistilor, dar si prin donatii fixe. Timp de 5 zile, participantii vor strabate pe bicicleta un traseu de 650 de km, trecand prin 12 orase, pentru a sustine una dintre cele 3 cauze educationale inscrise: programul "Si eu vreau la scoala" al SOS Satele Copiilor Cisnadie, "Da-ti pasiunea mai departe!", parte din programul educational "Ajungem Mari" al Asociatiei Lindenfeld, sau "Media Lab", un proiect al Universitatii Alternative.

Pentru fiecare dintre cele trei cauze pedaleaza atat ciclisti de anduranta (cei care se inscriu pentru a parcurge traseul integral), cat si temerari (cei care aleg diverse segmente de traseu pe care sa pedaleze). ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro