Pe vaporul SF: Cum arata VACANTA VIITORULUI. Calatoria ta, pas CU PAS | VIDEO

Pe vaporul SF: Cum arata VACANTA VIITORULUI. Calatoria ta, pas CU PAS | VIDEO

Chiar de la primul pas pe nava primesti o bratara codata cu tehnologia de identificare prin radiofrecventa, care serveste pe post cheie de acces in camera si care iti va permite sa cumperi orice si sa ai acces la zonele de distractii printr-o simpla atingere.

acum 75 luni (1 Sep 2014)

Unul dintre cei mai mari operatori de nave de croaziera, Royal Caribean, a prezentat Quantum of the Seas, un vas care nu este unul obisnuit.

Va avea barmani-roboti, bratari electronice pe post de chei de camera, balcoane virtuale si modalitati inedite de distractie, printre care si o capsula aflata la 90 de metri inaltime din care poti admira imprejurimile intr-un mod inedit.

Vasul de croaziera cantareste 167.800 de tone, are 18 punti si poate gazdui pana la 4.180 de turisti in cele 2.090 de camere. Chiar de la primul pas pe nava primesti o bratara codata cu tehnologia de identificare prin radiofrecventa, care serveste pe post cheie de acces in camera si care iti va permite sa cumperi orice si sa ai acces la zonele de distractii printr-o simpla atingere. Noile tehnologii iti vor permite sa monitorizezi bagajele in punctele cheie ale calatoriei, de la cala pana la camera ta. Chiar daca te afli in mijlocul oceanului, vei putea sa urmaresti filme online, sa initiezi o convorbire video cu cei dragi, sa iti verifici e-mail-ul si chiar sa postezi pe retelele de socializare. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro