Pe Transalpina sunt, sambata, restrictii de trafic din cauza zapezii

---------------- Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră pe drumul național 67C (Transalpina), intre stațiunea Ranca și Obarșia Lotrului, km 34+500 - km 59+800, este restricționată, sambătă dimineaţă, ca urmare a condițiilor meteorologice (strat de zăpadă de 2-3 cm, ninsoare marunta si vant puternic, cu vizibilitate 50-100 m).

acum 45 luni (8 Oct 2016)

----------------

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că circulaţia rutieră pe drumul național 67C (Transalpina), intre stațiunea Ranca și Obarșia Lotrului, km 34+500 - km 59+800, este restricționată, sambătă dimineaţă, ca urmare a condițiilor meteorologice (strat de zăpadă de 2-3 cm, ninsoare marunta si vant puternic, cu vizibilitate 50-100 m).

Restricția este impusă autovehiculelor neechipate corespunzător pentru condiții de iarnă (cauciucuri de iarnă, lanțuri, etc.).

In prezent, lucrătorii de la drumuri acționează cu două utilaje pentru menținerea carosabilului in condiții cat mai bune de circulație.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro