Pe banii cui danseaza Victor Ponta?

Pe banii cui danseaza Victor Ponta?

> Secondat de un ministru de Finante care nu stie pe ce lume traieste si de un ministru al Sanatatii depasit de o criza mai previzibila decat orice seceta meteorologica, primul dirijor al saraciei noastre face ce stie el mai bine: promite. Pentru ca da, medicii merita enorm de multi bani, dar nu exista nicio modalitate de a le da acesti bani pentru ca, de cand e prim-ministru, Victor Ponta nu a miscat un deget in zona structurala.

acum 105 luni (19 Aug 2015)

>

Secondat de un ministru de Finante care nu stie pe ce lume traieste si de un ministru al Sanatatii depasit de o criza mai previzibila decat orice seceta meteorologica, primul dirijor al saraciei noastre face ce stie el mai bine: promite. Le va da medicilor niste bani, 25% crestere salariala in prima faza, iar daca sunt cuminti si nu mai protesteaza la adresa lui, chiar le dubleaza banii. Nici nu conteaza, doar nu sunt ai lui, ci ai bugetului de stat, de unde poti impartii sumele dupa cum te taie capul.

Pe planeta Romania nu se fac planuri, nu se fac reforme, nu se face management. Acum, ca am inteles principiul de management financiar aplicat de elita politica aflata la putere, cred ca restul bugetarilor s-ar putea incolona si se pot tari linistiti catre Palatul Victoria, unde sa li se lipeasca bancnotele pe frunte. Si ei vor fi paziti, ca sa nu iasa din rand, de niste baieti simpatici, cu muschi sindicalizati, cunoscuti pentru publicul de la televizor drept lideri sindicali. Cine sunt ei si de ce vorbesc ei in numele unor categorii sociale, nu stim. Ce ii califica, cine ii trimite si de ce sunt peste tot pe post de atoatestiutori, nimeni nu ne poate lamuri. Ce nu am vazut si nici nu avem vreo speranta sa vedem prea curand e o iesire a factorilor guvernamentali care sa discute despre reforma sistemului sanitar. Problema nu e noua, preceda guvernul Ponta, asa ca nu ne-a luat prin surprindere asa cum obisnuieste sa ne ia de exemplu iarna si zapada. Ocupat sa lupte cu Basescu, Iohannis, Gorghiu et comp, Victor Ponta a uitat de ce merge zilnic (cu exceptia vacantelor) la Palatul Victoria. Nici nu cred ca l-a interesat vreodata, dar uite ca vine nota de plata. Dar nu conteaza pentru ca s-a obisnuit sa creada ca oamenii sunt prosti si au o pasiune pentru cersit. E acelasi care bate campii de ani de zile, la fel ca si colegii lui. E la fel de rau intentionat ca si cei de la Palatul Victoria.

Si daca vorbim de salarii, atunci de ce nu am v... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro